Novice

< nazaj

Zvezdniki podprli FIFPro

Datum: 3.11.2015
Najbolj prepoznavni profesionalni nogometaši in nogometašice na našem planetu, so ob posebni priložnosti, 50 obletnici delovanja svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPro, v kratkem video posnetku izkazali zaupanje in podporo načela te organizacije.

VIDEO POSNETEK si lahko ogledate na tej povezavi.
 
Impresiven spisek nogometašev, ki ga sestavljajo Angel Di Maria, Andres Iniesta, Toni Kroos, Philippe Lahm, Lionel Messi, Sergio Ramos, Arjen Robben in Cristiano Ronaldo, prikazuje le osnovo tistega, kar pomeni FIFPro kot predstavnik in zagovornik več kot 65.000 profesionalnih nogometašev s celega sveta.
 
Ženske profesionalne igralke so prav tako zastopane v izjemni zasedbi: brazilska zvezdnica in kar petkrat najboljša igralka nogometa na svetu, Marta, s podporo Sare Björk Gunnarsdóttir, Line Røddik Hansen, Anje Mittag, Ali Riley, Therese Sjogran in Kirsten van de Ven.
 
Generalni sekretar FIFPRo, Theo Van Seggelen se je zahvalil podpori nogometašev in opozoril na pomembnost širjenja pozitivnega glasu v nogometnem svetu. ”Navsezadnje, vse naše aktivnosti so usmerjene izključno k tistim, ki so nas podrli,” dodaja Van Seggeln.

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji