Novice

< nazaj

Za koga so oddali glas nogometaši, trenerji, navijači in novinarji?

Datum: 16.5.2022

Spletno glasovanje nogometašev 1. SNL, trenerjev, javnosti oziroma navijačev in novinarjev je v polnem zagonu. Število glasov pri posameznih kategorijah iz dneva v dan raste, raste pa tudi pričakovanje, kdo izmed nogometašev in trenerjev bo izbran med najboljše.

ODDAJTE SVOJ GLAS TUDI VI NA https://spins11.si IN SE POTEGUJTE ZA ENKRATNO NAGRADO - 2 VSTOPNICI ZA OGLED FINALNE TEKME LIGE PRVAKOV V PARIZU.
 
Spodaj vam v grafični obliki predstavljamo trenutno najboljše enajsterice nogometašev, izbrane po posameznih kategorijah:

NOGOMETAŠI 1. SNL


Pri glasovanju nogometašev 1. SNL, je po trenutno prispelih glasovih za najboljšega nogometaša izbran Kaheem Parris iz FC Koper, za najboljšega trenerja sezone pa Zoran Zeljković, prav tako FC Koper. 

TRENERJI


Po mnenju trenerjev, je po trenutno prispelih glasovih za najboljšega nogometaša izbran Tomi Horvat iz NŠ Mura, za najboljšega trenerja sezone pa Zoran Zeljković, FC Koper. 

JAVNOST (NAVIJAČI)


Pri glasovanju javnosti (navijačev), je po trenutno prispelih glasovih za najboljšega nogometaša izbran Ognjen Mudrinski iz NK Maribor, za najboljšega trenerja sezone pa Zoran Zeljković, FC Koper. 

NOVINARJI

Pri glasovanju športnih redakcij največjih medijskih hiš pri nas, je po trenutno prispelih glasovih za najboljšega nogometaša izbran Tomi Horvat iz NŠ Mura, za najboljšega trenerja sezone pa Zoran Zeljković, FC Koper. 

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji