Novice

< nazaj

Treningi za nogometaše brez pogodb 2016

Datum: 2.6.2016
Člane sindikata SPINS obveščamo, da bomo tudi v letošnjem letu poskrbeli za nogometaše brez pogodb in jim omogočili brezplačne treninge (priprave) v prihajajočih dveh mesecih.
 
Ker je od števila prijav odvisna organizacija in način izvedbe projekta, prosimo vse zainteresirane nogometaše, da se najkasneje do 15. 6. 2016 prijavijo na elektronski naslov: ermin.rakovic@spins.si ali pokličejo 051 393 333.
 
Predviden začetek priprav je 20. 6. 2016.
 
Priprave za nogometaše brez pogodb, bo s svojima pomočnikoma tudi v letošnjem letu vodil Ermin Raković.
 
Kraj oziroma način izvedbe priprav in urnik treningov bo znan ter objavljen v prihajajočih tednih. Priprave bodo obsegale približno 20 treningov in 6 prijateljskih tekem, z domačimi in tujimi moštvi.
 
Treningi in udeležba na prijateljskih tekmah so za člane SPINS brezplačne.

Ostale novice

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

 • Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo
  17.10.2019

  Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo

  Branilec Juventusa, Giorgio Chiellini, je v preteklosti že spregovoril o tem, kako mu je izobraževanje pomagalo pri celostnem osebnem razvoju, kar se je odražalo tudi v boljših predstavah na igrišču.

Sorodne novice

Sponzorji