Novice

< nazaj

Sestanki SPINS: z enotnostjo do zastavljenih ciljev

Datum: 31.3.2022

V preteklem tednu sta predstavnika sindikata SPINS začela z rednimi sestanki v klubih 1. SNL, kjer nogometašem in trenerjem poleg internih vsebin predstavljata novosti na področju zaščite statustnih pravic in sprememb politike nogometa na mednarodni ravni. 
 
Poleg omenjenega bo sindikat SPINS, po sklepu upravnega odbora, zbral podpise vseh nogometašev in trenerjev 1. SNL z namenom zagotavljanja boljšega pogajalskega izhodišča pri doseganju začrtanih kratkoročnih ciljev. Cilji, ki jih je vredno izpostaviti so zagotavljanje boljših pogojev za delovanje in večje konkurenčnosti klubov, pravočasnost izplačil pogodbenih obveznosti do igralcev in trenerjev, prosta izbira novega kluba, itn . Te vsebine je sindikat SPINS že predstavil večini vodstev klubov 1. SNL in novemu vodstvu Zveze nogometnih trenerjev Slovenije, s katero bo sodelovanje v prihodnje še tesnejše in usklajeno usmerjeno k doseganju skupnih interesov na področju nogometa v Sloveniji.
 
 
 

 

Ostale novice

Sorodne novice

 • SPINS izraža podporo Sindikatu novinarjev Slovenije
  21.11.2022

  SPINS izraža podporo Sindikatu novinarjev Slovenije

  Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije izraža podporo noveli Zakona o Radioteleviziji Slovenija in posledično k prizadevanjem Sindikata novinarjev Slovenije.

 • Sindikat SPINS izvršnemu odboru NZS predstavil svoje pobude
  11.11.2022

  Sindikat SPINS izvršnemu odboru NZS predstavil svoje pobude

  Na Brdu pri Kranju se je včeraj sestal izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije, na katerega so bili prvič uradno povabljeni tudi predstavniki sindikata SPINS.

 • Montevideo gostil generalno skupščino FIFPRO 2022
  30.10.2022

  Montevideo gostil generalno skupščino FIFPRO 2022

  Tridnevni dogodek v Urugvaju je dal sindikatom priložnost za oblikovanje strategije in akcijskih načrtov FIFPRO za obdobje 2022/2025. Potekale so plodne delavnice o organiziranju, trženju, diskriminaciji ter enakosti, raznolikosti in vključenosti.

 • Sindikat SPINS začel z izobraževanjem mladih nogometašev
  20.10.2022

  Sindikat SPINS začel z izobraževanjem mladih nogometašev

  Včeraj je sindikat SPINS opravil prvega izmed mnogih načrtovanih izobraževalnih srečanj pri akademijah mladih nogometašev, v klubih 1. SNL. Predstavnika sindikata sta obiskala mladince (U- 19) NK Domžale.

 • SPINS z nogometaši in trenerji 1. SNL
  14.10.2022

  SPINS z nogometaši in trenerji 1. SNL

  V preteklih dveh tednih, so predstavniki sindikata SPINS obiskali sedem klubov prve slovenske nogometne lige. Sestanek z nogometaši NK Olimpija Ljubljana, FC Koper in NK Domžale pričakujemo v kratkem.

Sponzorji