Novice

< nazaj

Uspešno izpeljan projekt ”Nogometaši brez pogodb 2015”

Datum: 23.7.2015
Aktivnosti v okviru projekta, namenjenega nogometašem brez pogodb, so se včeraj s treningom na stadionu Kodeljevo v Ljubljani za letošnjo tekmovalno sezono zaključile. Strokovna ekipa, s trenerjem Rakovićem na čelu, treninge, prijateljske tekme in nastope na mednarodnem turnirju FIFPro Tournament 2015 ocenjuje kot zelo uspešne, saj so si novega delodajalca uspeli najti številni nogometaši.
 
Nove delodajalce, nogometne klube, so si v času dvomesečnih priprav našli: B. Djukić in E. Rujović (NK Krško); A. Lovrečič in G. Fink (Ciper); E. Salkić in D. Škerjanc (Italija); M. Centrih, L. Vrhunc in G. Volaš (Avstrija); B. Gaberšček (NK Bled).
 
Med nogometaši, ki so se prav tako udeležili priprav je še vedno peščica tistih, ki jim še ni uspelo najti novega kluba (borza igralcev), a glede na njihovo kvaliteto verjamemo, da jim bo to v kratkem uspelo.

Ostale novice

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

 • Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo
  17.10.2019

  Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo

  Branilec Juventusa, Giorgio Chiellini, je v preteklosti že spregovoril o tem, kako mu je izobraževanje pomagalo pri celostnem osebnem razvoju, kar se je odražalo tudi v boljših predstavah na igrišču.

Sorodne novice

Sponzorji