Novice

< nazaj

Prva zmaga ekipe SPINS

Datum: 25.6.2011

Selekcija SPINS igralcev brez pogodb je na tretji prijateljski tekmi na domicilnem igrišču v Ljubljani s 3:2 dosegla prvo zmago ter ugnala prvoligaša iz Celja. Za SPINS je vse tri zadetke dosegel nekdanji napadalec Kopra Patrik Bordon, s solidno in domiselno igro pa so se izkazali tudi ostali igralci. Tekmo je s svojo prisotnostjo zaznamoval novi predsednik NZS Aleksander Čeferin (na fotografiji s predsednikom SPINS), saj naj bi letos priprave nogometašev brez pogodb potekale v sodelovanju z NZS, ki naj bi, po besedah novega predsednika NZS, zagotovila plačilo stroškov za nogometna igrišča za treninge in tekme ekipe SPINS.

Pred današnjo tekmo je ekipa SPINS z rezultatom 2:2 remizirala proti tretjeligašu NK Kamnik ter v Novi Gorici izgubila proti istoimenskemu prvoligašu z rezultatom 2:1 (strelec za SPINS je bil Sani Trgo). Naslednjo soboto se bo ekipa SPINS pomerila z ekipo NK Rudar Velenje v Kranjski Gori, pripravljalno obdobje pred odhodom v Grčijo pa bo zaključila v ponedeljek, 4. julija, s tekmo proti NK Domžale.

Ostale novice

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

 • Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo
  17.10.2019

  Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo

  Branilec Juventusa, Giorgio Chiellini, je v preteklosti že spregovoril o tem, kako mu je izobraževanje pomagalo pri celostnem osebnem razvoju, kar se je odražalo tudi v boljših predstavah na igrišču.

Sorodne novice

Sponzorji